Ohakalind

Täna hommikune käik loodusesse oli üle ootuste nauditav. Talvine aeg on tavaliselt üsna liigivaene aeg, kui just söögimajade tihaseid või mere- äärseid luiki pildistada ei viitsi :). Kuid täna tahtsin lihtsalt loodusesse minna, ilma eriliste plaanideta…lihtsalt, et pead selgemaks saada ja “akusid laadida”. Ja nagu tavaliselt ikka- kui midagi erilist ei looda, kingib loodus sulle miskit head :). Ehk siis täna hommikune 3h jalutuskäik mere äärde viis mind kokku lisaks tavapärasemate kosklate, sõtkaste ja luikedega näiteks ka hallõgijaga, kormoraniga, kuldnokaga ja 7 ohakalinnuga. Neist viimastega veetsin kõige enam aega, et neile lähedale saada. Mõned toredad hetked pakuti :). Jaanuar 2018.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: