Musttihane

Musttihaseid olen ma kohanud harva . Tundub, et teatud piirkondades on neid rohkem, mõnedes kohtades jälle üldse mitte. Kuid viimase kohtumise jooksul üritasin neid lähemalt pildile püüda. Valida oli lausa kahe erineva linnu vahel, kes mu lähistel toimetasid. Olgugi, et peamine söögikogumine kõrgemal puu otsas toimus, tabasin ära nende liikumise rütmi. Alati, kui mõni toidupoolis noka vahele saadi, lennati umbes paari meetri kõrgusele puu alaossa seda sööma. See oli minu jaoks ideaalne kõrgus neid väikseid tegelasi pildile püüda. Pidin siis valvas olema ning lootma, et nad mulle ka nina alla jõuavad. Õnneks pidas mu teooria paika. Ei pidanudki kaua ootama, kuniks esimesed kenad jäädvustused mälukaardile salvestatud sai. Detsember 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: