Põldvarblane

Sel aastal oli vaja ühe linnuliigi võistluse tarvis kõikvõimalikke linnuliike üles pildistada. See viis mind ka tavapärasemate lindude otsinguile. Üllatuslikult polnud näiteks põldvarblase tabamine loodusest aga teab mis lihtne ülesanne. Kui linnades on nii kodu-, kui ka põldvarblased tavalised tänavalinnud, siis nö metsikus looduses neid peaaegu ei leiagi. Kummaline, kuidas see liik on koos kodutuvide, hakkide, vareste ja kajakatega linnadesse kolinud. Seetõttu saingi põldvarblase lloduslikus keskkonnas pildile alles oktoobri kuus, sest varasemalt ta mu teele lihtsalt ette ei sattunud. Kui varasemalt arvasin, et mis neist varblastest ikka jäädvustada, et neid on ju igal pool, siis nüüd olen ümber mõelnud ning enda jaoks teadvustanud, et tema nägemine looduses on pigem harukordne juhtum :). Oktoober 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: