Auhind

Sügisel võtsin osa iga-aastasest Eesti Looduse fotovõistlusest. Eelmisel aastal ma kahjuks ei osalenud, sest lihtsalt unusatsin ära :). Varasematel kordadel on õnnestunud samalt võistluselt paar auhinda koju tuua: 2012 aastal 1. koht tollase aasta linnu Tülli kategoorias ning 2013 aastal eriauhind käituva looma kategoorias. Sel aastal läks aga sedavõrd paremini, et õnnestus üldkategoorias saada Loomafotode peaauhind. Eks iga kord loodad ju kasvõi mingitki pidi ära märkimist või žürii tunnustust, kuid pea-auhinda ei julenud küll loota. Väga hea tunne on saada sellist positiivset tagasisidet oma lemmikhobi kohta, mida tegelikult ääretult naudin ja millesse väga palju omast vabast ajast investeerin. See annab indu sama asja edasi ajada ning uusi ja erakordsemaid kohtumisi looduses oodata.
Võidufoto sai ka Eesti Looduse detsembri numbri posteriks, mis on juba eraldi suur asi minusuguse hobifotograafi jaoks :). Kes soovib, saab foto saamislugu juba ajakirjast lugeda või silmi pingutades altpoolt uurida.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: