Leevikesed lumesajus

Käes on pisut talvisem aeg, kuid kahjuks kaob lumi sama kiiresti, kui ta tuleb. Ja niimoodi nädalas mitu korda :). Tundub, et need päris talved jäid ikkagi aastate taha, kui lume paksus ulatus 50cm-ni ning oli pidevalt külma ning miinuskraade. Pildil olevad leevikesed tabasin aasta tagasi detsembris, kui valitses suhteliselt sama ilm, nagu ka täna. Kraadiklaas näitas  0*C temperatuuri ning aeg-ajalt tuli taevast lume moodi toodet. Pilti vaadates ei saa muidugi sellistest tingimustest aru ning jätab mulje, et oli korralik talv :). Detsember 2016.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: