Hallõgija

Hallõgija pole mu blogisse tükil ajal sattunud. Olgem ausad, ega teda nüüd väga tihti ei näegi ja kui näeb, siis tavaliselt kiiguvad nad kuskil elektritraatide peal ning mingisugust head pildimaterjali ei paku. Ka täna nähtav isend kiikus käsoleva aasta märtsis ühe elektritraadi peal. Jäin eemal seisma ja lihtsalt vaatama, kuna lind auto pidurduse peale ära ei ehmunud. Lind pidas tegelikult jahti ning peale paari minutilist ooteaega sukeldus põllule. Jäi sinna tükiks ajaks peitu ja mingi hetk tuli uuesti nähtavale. Ju leidis siis miskit värsket süüa. Pildile jäigi hetk, mil õgija põllult lendu tõusis, taustaks just sadama hakanud lumi. Märts 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: