Pöialpoiss

Terve aasta olen oodanud hetke, mil mõne pöialpoisiga pisut madalamal, kui puulatvades kohtun :). Lõpuks see kohtumine ka aset leidis. Neid Eesti väikseimaid linde andis ikka võsa sees taga ajada, ilm oli samuti pilvine ning valgusega kaasa ei aidanud. Kuid ka kõige vilkamad linnud peavad vähemalt korrakski puhkama ning just sel momendil ma ka päästikule vajutada sain. Taustaks juhtus värvilises sügisrüüs lehestik, mis pildile kaunid värvid juurde lisas. Oktoober 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: