Aul

Samal ajal, kui ma möödunud laupäeva hommikul pingsalt horisondil mööda lendavaid rändureid jälgisin, sattus üks rändur mingit pidi päris mu nina ette toimetama. Kuna meri oli üsna rahutu, ei hakanud ta mulle vahuste lainte vahelt silma. Igal juhul ei tundunud, et mu kohalolu teda mingit pidi häirinud oleks. Seega sai mõned jäädvustused temast tehtud. Olen Aule väikeselt distantsilt kolmel korral näinud ning igal korral on saanud metsikule linnule teda häirimata ikkagi päris lähedale, mistõttu julgen arvata, et tegu pole kõige pelglikemate lindudega. Oktoober 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: