Sinikael-part

Kui keegi arvab, et kas tõesti pole enam huvitavamaid linde näidata, siis tegelikult võiks vahepeal ka tavapäraseid linde jäädvustada ja näidata :). Miks nemad siis kehvemad on, kui teised pildistatavad. Tänane sinikael-part oli tegelikult mu kaaslane ühel õhtupoolikul, kui Jäälindu ootasin. Mõlemad tegime aega parajaks, soovisin siis oma kaaslasest mõne klõpsu kah teha. Sillerdav jõevesi andis pildile pisut sära kah juurde :). Tore oli tõdeda, et kuigi kohtusime esmakordselt, oli ta piisavalt usaldav, et julges korra mu ees ka silma looja lasta…vahepeal siiski mind piiludes. August 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: