Tikutaja

Tikutaja on kihvt lind. Tuleb vaikuses eikuskilt, maandub teinekord su kõrvale 2m kaugusele maha, uurib ja vaatab sind tähelepanelikult. Kui liigutad siis lendab minema, kui ei liiguta, saad mõnda aega seda lahedat pika nokaga tegelast lähedalt vaadelda :). Vahest ka veab ja Tikutaja maandub sulle täpselt sinna, kuhu linde oodanud oled :). Pilt tehtud möödunud laupäeva varahommikul. Tegelikult oli Tikutaja mõnes mõttes üllatuskülaline, kuna ootasin sinna tegelikult kedagi teist. Aga sellist kingitus oleks polnud patt mitte ära noppida :). Juuli 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: