Puude vahel

Situatsioon rabas. Kõnnid vaikuses mööda laudteed. Järsku hakkab mudatilder paaniliselt häälitsema, pardid prääksuma. Raba järve äärde saabus patrullima keegi kulliline. Leiad puude vahelt lendleva linnu. Püüad manuaalselt linnu teravana hoida, vajutad fotoka päästikule, millest tekib ports ebaõnnestunud pilte. Sellest hoolimata satub õigel ajahetkel lind õigesse kohta, olles kenasti fookuses ning tuvastatav. Patrullima tuli roo-loorkull. Olgugi, et rabajärvel oli palju väikseid parditibusid, jäi kull seekord saagist ilma ja lahkus tühjade “kätega”. Juuli 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: