Randtiir

Randtiirud on meie rannikul ühed häälekamad linnud. Toimub pidev perede vaheline “õiendamine” ja piirikonfliktide lahendamine. Seda on kõrvalt tegelikult huvitav jälgida ja ka pildistada, need on elulised hetked. Nad on väga selgete piiridega linnud. On olnud aegu, kus olen teadmatusest piiridest üle läinud ning seeläbi karistada saanud (õnneks veel mitte füüsiliselt :D). Need olid noorusajad, siis kui ma elusloodust nii palju ei teadnud. Nüüd oskan väga hästi nende käitumisest välja lugeda, millal lähemale minemist heaks ei kiideta. Kui neid piire säilitada turvalistes kaugustes, on nad meeleldi nõus poseerima. Mai 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: