Kukkurtihane

Lõpuks, pärast 8a eluslooduse pildistamist, sattusin kokku selle vahva tihasega. Tegelikult  isegi kolmega :). Täiesti juhuslikus kohas, kus poleks teda osanud oodata. Olen küll varasemalt looduses liikudes püüdnud silmata nende pesa, mis on teistest selgelt eristatav, kuid ei ole ka seda suutnud leida. Kuid eks see juhuslikkus ongi looduse pildistamise juures see faktor, mida keegi kontrollida ei saa :). Tegelikult, eks teatud perioodidel on kohtumise võimalus suurem, eriti rände ajal, nagu ka praegusel hetkel Kukkurtihastel. Igal juhul olen õnnelik, et temast korralikud jäädvustused sain, võib ühe liigi taas “riiulisse” panna ja järgmisi täitmata lünkasid ootama jääda :D. Aprill 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: