Künnivares

Oma esimesed ja sealjuures ka ainsad 2 pilti künnivaresest tegin aastal 2012. Ja nii imelik kui see jällegi pole, ei ole ma temast rohkem pilte teinudki. Millegipärast pole sellised liigid eriti “hõrgutavad”, ehk nende pildile saamise nimel ei pea väga palju vaeva nägema. Kuid tänu ühele toredale hobifotograafidele mõeldud Linnuliikide jäädvustamise võistlusele olen “sunnitud” ka selliseid liike pildistama :). Tegelikult on see tore, et vahepeal saavad tähelepanu ka sellised linnud, keda muidu eriti läbi kaamera vaadanud (ega pildistanud) pole :). Aprill 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: