Siidisaba

Kui sotsiaalmeedia kihab erinevatest fotodest, kus jäädvustatud Siidisaba horde ja parvesid, siis imelikul kombel pole mina linnuhuvilisena neid pea üldse kohanud. Ma ei kujuta ette mis põhjusel meie teed ei ristu, kuid mingi teema sellega on :). Ehk siis enne möödunud nädalavahetust olin siidisabadega kokku põrganud täpselt 2-el korral, eelmine neist 2015a ja enne seda kas 2012-13. Igal juhul seda suurel määral läbi rändavat lindu olen harvem näinud, kuid mõnda meie haruldasemat lindu rannikul. Õnneks nüüd möödunud nädalavahetusel meie teed siiski ristusid, seda küll mõneks minutiks, kuid ka sellest oli abi :). Sain ka mõne lähivõtte, millest ka ühte täna näitan.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

One thought on “Siidisaba

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: