Raudkull lumesajus

Nagu ikka looduses, ei kipu sa alati kõike nägema, kuid sind näevad paljud. Lindudega on selline huvitav asi, et kui nad suudavad märkamatuks jääda, ei pruugi isegi arad linnud põgeneda, vaid jäävad oma varitsuspaika passima. Antud linnule kõndisin otse peale, nägemata, et ta mul päris lähedal puuoksal jahti pidas. Loomulikult päris lähedale jõudes pani ta ajama, mispeale ma talle metsa järgnesin. Paks lumesadu ja hea kaitsevärvus tegid aga linnu edasise tabamise suhteliselt võimatuks. Siiski leidsin ta lõpuks üles ning kui ka kaamera ta lõpuks ära tuvastas ja fookusesse sai, sain oma pildikese kirja :). Veebruar 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

One thought on “Raudkull lumesajus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: