Kodutuvi

Nii imelik, kui see ka pole, ei ole mul Kodutuvidest teadaolevalt mitte ühtegi pilti :). Ilmselt ma ikka neid kunagi proovinud ka jäädvustada, kui selle hobiga tegelema sai hakatud, kuid midagi erilist igal juhul näidata pole olnud. Nüüd siis, ühe linnuliikide pildistamise võistluse raames, tegin ilmselt esimesed korralikud kaadrid Kodutuvidest, kes meie tänavail tegelikult väga palju ringi patseerib. Tegelikkuses neid nö puutumata looduses väga palju näinud ei olegi, ning linnas ma tavaliselt ka pildistamas ei käi :). Seega põhjuseid erinevaid, kuid nüüd saab viga parandatud. Esimene Tuvi pilt ka minu blogis nüüdsest esindatud.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

img_0928

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: