Vesipapp

Möödunud nädalavahetusest sain taas mõne värske pildi Vesipapist. Neid linde tundub sel talvel Eestis olema keskmisest rohkem, vähemasti võib seda järeldada sotsiaalmeedias nähtavate piltide põhjal. Mul on üks kindel koht, kus teda igal talvel ning igal külastuskorral näinud olen. Kahjuks pole antud isend inimtegevusega väga harjunud, mistõttu ligidale pääsemine on suhteliselt raskendatud. Antud pilt õnnestuski saada tänu väiksele füüsilisele pingutusele ning ka riskile kukkuda läbi jõejää vette :). Nii hulluks asi küll ei läinud, kuid peale 20m roomamist sain kuskil 20m peale, mis oli linnule sel hetkel minimaalne turvaline distants. Oleks aega ja viitsimust võttepaika ette valmistada, end ehk paremini varjata, oleks tõenäoliselt võimalik ka miskit paremat pilti saada. Jaanuar 2017, hämar hommik.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

vesipapp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: