Musträhn

Musträhniga olen kohtunud elus loetud kordadel. Ühel neist saanud varasemalt linnu ka pildile. Oktoobri alguses kohtusin üle mitme aasta uuesti selle suurima rähnilisega. Kuulsin metsast mingit raginat ja pidasin teda alguses metsloomaks :). Kuid kui seisma ja kuulatama jäin, nägin üht musta lindu maha kukkunud puu peale hüppamas. Mõtlesin veel endamisi, et mis see vares seal nüüd ragistab :D. Kuid nii kui läbi objektiivi vaatasin, sain aru, et tegu Musträhniga. Kahjuks jäi see kohtumine väga üürikeseks, mistõttu õnnestus kaasa haarata peale mälupildi ka ühe foto moodi jäädvustuse :).

img_5707

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: