I see you!

Eesti kõige väiksema linnu, Pöialpoisi, tagaajamine on kõike muud, kui lihtne :). 95% piltidest ei ole aksepteeritavad, kuna 1. nad on alati kuskil rägastiku sees peidus, või liiga kõrgel puude latvades, 2. nad ei püsi paigal ja on alati liikumises, 3. kuna nad on väiksed, on keeruline  teravuspunkt õigesse kohta saada. Raskustest hoolimata on ka õnnestunumaid kaadreid, mõni päris selline, mida ise oodanud oled ja kus Pöialpoiss kenasti pildil nii, nagu peab :). Eriti ägedalt juhtus muidu varjus olevale linnule valguselaik täpselt silma/pea piirkonda :). Vahest veab…

img_5879

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: