Tuttpütid

Reede õhtul õnnestus sel aastal esimest korda käia Tuttpütte piilumas. Käes on väga tegus aeg. Kuna noorikud pole veel nii vanad, et ise kala püüda, käivad vanalinnud merest kala püüdmas ja tassivad need oma noorikutele ette. Möllu oli palju, kuna tuttpüti peresid oli seal vähemalt 5-6, noorukeid igas peres 2-3. Kokku oli mul 3h lesimist ebamugavas asendis, kivisel pinnal. Pidev võitlus “välja surnud” jäsemetega, kuid miskit sai ka mälukaardile talletatud. Paremad palad veel ootamas, kuid üks rahulikum kaader täna näitamiseks, kus noorik vanalinnu järel piiksudes ujub ja oma õhtusööki nõuab :). Vanemate elu pole lihtne :).

Klikka pildile, et näha suuremalt:

IMG_0224

2 thoughts on “Tuttpütid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: