Punarind

Kuu aega tagasi, Aprillis, käisingi mõned tunnid mööda metsi sooviga saada pildile punarindasid. See soov muutus millegipärast päris keeruliseks, sest enamik linde, kes mu teele jäid, lendasid kohe minema ja mitte natuke kaugema oksa peale, vaid täielikult silma alt ära kuskile tihnikusse peitu, kust ma neid enam üles ei leidnud. Ja sama lugu kümnete lindudega. Üks siiski andestas mulle, oli just maas toitumas, kui ma ta kogemata lendu ehmatasin ja ta juhuslikult hästi õigesse kohta maandus :). Kiirelt fookusesse, 2 klõpsu ja läinud ta oligi. Selline üks neist klõpsudest sai.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

IMG_7594

Tehniline: ISO2000, ava f/6,3, säriaeg 1/320″,  Aprill 2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: