Kõrkja-Roolind

Usun, et pole inimest, kes mere ääres jalutades poleks kuulnud Kõrkja-roolinnu laulu ja siristamist. Olgugi, et nende elupaik sarnaselt Roohabekatega roostiku sisse jääb, näeb neid teinekord kas kõrgemate kõrte küljes laulmas ja tihti ka väljaspool roostikke. Kuna neid on arvuliselt päris palju, on nende pildile püüdmine ka sedavõrd lihtsam, kui näiteks Roohabekate puhul (kes pole nii arvukas ja seetõttu on vähenähtav liik). Teinekord roostiku serval kahlajaid passides tulevad Kõrkja-roolinnud mind uurima. Ka tänane kaader on uudishimulikust linnust, kes oma territooriumi kuulutamiks mulle päris nina alla lendas, minuti mulle laulu siristas ja uuesti eemale lendas. Eks mõned isendid ole kevadeti julgemad, kui teised. Veri vemmeldab ja konkurente terve roostik täis :).

Klikka pildile, et näha suuremalt:

IMG_9827

Tehniline: ISO1000, ava f/7,1, säriaeg 1/1600″, Mai 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: