Porr

Juuni lõpus käisin Iisaku metsades. Mõte oli leida mõnda kakulist, kuid nägin hoopis kõiksugu teisi linde peale kakkude :). Tüüpiline…Kuid omamoodi huvitav oli ikka. Juhuslikult kohtsuin aga Porriga. Ja tundus, et sattusin temaga kokku just õigel ajal. Mulle näis, et ta oli justkui unne jäämas. Jäi ühe puu peale (umbes 2m kõrgusel maast) kergelt tukkuma ja nii umbes 5-6 minutit. See andis mulle hea võimaluse sellele nobedalt mööda puutüvesid liikuvale linnule lähemale hiilida. Ja nii läkski, sain nii lähedale, et objektiiv oli oma min töökauguse peal :). Kuna lind on ise väike, oli see just paras kaugus. Ja nii ta seal siis oli, vahepeal pani silma kinni, siis jälle uuris mind. Mõtlesin alguses, et äkki on linnul miskit viga, kuid peale seda 5-minutilist tukastust ta siiski jätkas omade toimingutega ja peagi oli mu vaateväljast kadunud. Kohtumist jäid meenutama mitmed kaugemad ja lähemad kaadrid. Jah, sellises hämaruses, mis sel hetkel sügavas metsas valitses, poleks ma liikuvast linnust teravat pilti saanudki…kuid seekord mul lihtsalt vedas :).

IMG_6443

Tehniline: ISO 12800, ava f/6,3, säriaeg  1/160″, käest pildistatud, Juuni 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: