Virmalised

Täna öösel sai uus virmaliste hooaeg avatud. Olgugi, et ööd pole veel kuigi pimedad (pimedat aega on vaid mõned tunnid), olid eilsed virmalised piisavalt tugevad, et end välja näidata. Oli momente, kus nende mängu ka palja silmaga imetleda võis. Võtsin antud ööst maksimumi, olles mere ääres kella 23.30-3.17, ehk ehast koiduni :). Eelnevatel päevadel palju räägitud meteoorisajust saime sõbra Küpaga imetleda päris mitut “langevat tähte”, millest enamik valesse suunda või valel ajal meie õhuruumi maandus. Ehk et pildile püüda justkui ei õnnestunudki. Siiski avastasin täna pilte sirvides, et üks kompu oli pildile jäänud. Seega sai ka kaua oodatud perseiidi ikka ära jäädvustatud…koos virmalistega muidugi :D. Pilte sai palju ja erinevaid, näitan neid oma edaspidistes blogi postitustes kindlasti ka teistele huvilistele :).

Klikka pildile, et näha suuremalt:

IMG_4161

Tehniline: 24mm, ISO1600, ava f/2,8, säriaeg 8″, kell 02.50.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: