Sipelgas “saagiga”

Täna räägin taas makromaailmast. Nagu ka oma eelnevates postitustes olen kirjeldanud, on see mulle vägagi huvi pakkuv teema, ning aina enam püüan leida võimalusi lisaks linnupiltidele ka makropilte teha.
Ühel oma puhkusepäeval, viskasin rannaliival end pikali ja hakkasin väikest elu jälgima. Siis avastasingi tänase peategelase, kes mingisugust surnud putukat transportida üritas. See putukas oli temast suurem ja see vedu valmistas talle raskusi. Ei teagi, kuidas see sipelga ettevõtmine lõppes, sest 5 minuti jooksul oli ta pusinud seda putukat oma 15cm jagu kaugemale. Imestan sipelgate püsivust ja sitkust. Loodetavasti jõudis see “saak” planeeritud kohta :). Pööran tähelepanu ka rannaliivale, mis siit pildilt pigem kivise maastikuna tundub :). Kuid jah, seda ju palja silmaga ei näe :).

Klikka pildile, et näha suuremalt:

IMG_9739

Tehniline: ISO 2000, ava f/6,3, säriaeg 1/320″, 1:1 suurendusega objektiiv + 20mm ja 36mm vaherõngad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: