Üllataja rannal

Viimati, Mai alguses, kui mere ääres istusin ning Rohukosklaid pildistasin, tabas mind rannal väike üllatus. Umbes 4-5m kauguselt kõndis rahulikul sammul minust Halljänes mööda. See oli nii naljakas, olin väga üllatunud, et ta mind tähele ei pannud. Istusin rannakividel, end varjamata ja sellegipoolest suutsin tema jaoks nähtamatuks jääda :). Kahjuks sealt head võtet ei saanud, kuna jänes eemaldus minust sama rahulikul sammul, kui ta mu juurde tuli. Korra keeras vähe parema poosi, ampsas paar rohelist kõrt ja lahkus. Üks dokumentaal-kaader sellest kohtumisest sai ikkagi tehtud, meenutamaks seda toredat kohtumist :).

Klikka pildile, et näha suuremalt:

IMG_7268

Tehniline: ISO400, ava f/6,3, säriaeg 1/2000″

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: