Pöialpoiss

Möödunud nädalavahetusel käisin Jäälindu otsimas. Ühe väikse jõekese ääres oli teda eelnevalt nähtud. Kahjuks polnud ühtegi sinilindu seekord näha. Küll aga tabasin vee piiril vastaskaldalt paar Pöialpoissi, kes väga tavapäratult maapinnal (vee pinnal) ja muda sees toitu otsisid. Tavaliselt on need linnud minu jaoks pea alati kõrgustesse jäänud, puulatvades on teinekord kuulda vaid piuksumist. Seekord oli taas jama, linnud olid liiga madalal, et neist mõnusa võttenurgaga pilti saada :). Oh seda häda :). Kuid mõned klõpsud sai tehtud, mis olidki omapärased, risuses keskkonnas :). Nädala jooksul näitan mõnda pilti sellest kohtumisest veel.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

IMG_6025

Tehniline: ISO2500, ava f/6,3, säriaeg 1/250″, kaldal kükitades, jalad vees

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: