Jõgivästrik

Tänane postitus on pigem informatiivne ning kauni pildiga kahjuks kostitada ei saa :). Siiski on nähtu üsna eriline, eriti mulle, lindude pildistajale :). Ida-Virumaal sai kohatud esimest korda harva nähtavat Jõgivästrikut. Pealtnäha, nagu Linavästrik ning välimus, nagu Hänilasel :). Siiski väikeste erinevustega sulestikus. Ka käitumise poolest tundus olevat Linavästriku moodi. Oli üsna pelglik, umbes 30m kauguselt sain kuidagimoodi pildile :). Eestis pigem harva nähtav eksikülaline aprillist oktoobrini. Siiski üllatav kohtumine ning taaskord Ida-Virumaal. Seega taas üks liigitäiendus pildi näol mu andmebaasis juures.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

IMG_5032

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: