Luik loojangus

Lisan taas üle mitme päeva ühe kaadri eelmise aasta Septembrist. Mäletan, et sel päeval (õhtul) ei toimunud rannal suht midagi. Seetõttu ma ühe Kühmnokk-luige tegemisi jälgima hakkasingi. Tegelikult lootsin pisut teistmoodi kaadrit saada, kuid tagataustas olev metsatiir kahjuks ei toetanud mu ideed. Sestap sai luik nö tavapärases asendis pildile jäädvustatud, taustaks kaunis loojangupäikese sillerdus merevees. 30min hiljem muidugi selgus, et õhtu peategelased ootasid mind tegelikult 500m eemal :).

Klikka pildile, et näha suuremalt:

IMG_0070

Tehniline: ISO400, ava f/6,3, säriaeg 1/5000″

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: