Naerukajakas

Mis seal salata, kajakad looduspiltnikele väga pinget ei paku. Enamik juhtudest ihatakse pildile ikka selliseid liike, kes igale inimesele nähtavad pole. Peab nõustuma :). Kuid ma pole siiski jätnud ka kajakaid lõpuni tähelepanuta. Ka metsikud kajakad (kes pole inimese lähedusega harjunud) on tegelikult üsna arad ning neist mingit vägevat pilti saada pole lihtne. Ka täna näidataval pildil on täiesti metsik Naerukajakas, kes tegelikult mu kohalolust pildi tegemise hetkel ei teadnud. Kuid mulle meeldis vaadata, kuidas antud lind ja ka mõned liigikaaslased üle lainete ulpisid ning vahelduva eduga madalast veest toitu otsisid… ja kõike seda mahedas loojanguvalguses :).

Klikka pildile, et näha suuremalt:

IMG_0081

Tehniline:  ISO1250, ava f/6,3, säriaeg 1/1000″, kaldal lamades

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: