Piilpart

Nii kevadel, kui ka sügisel võib neid kõige pisamaid partlasi kohata palju. Ollakse siis tavaliselt suurtes parvedes koos ja neid lähemalt pildistada tänu paljudele silmapaaridele suhteliselt keeruline. Piilpardi emaslinde on saanud ka varasemalt pildistada, kuid isaslinnud on jäänud vaid ülelennul fotosilma ette. Nagu linnumaailmas mees-soole omane, on isaslinnud palju uhkema ja värvlisema sulestikuga, mistõttu on nad nö fotogeenilisemad :). Antud pilt tehtud ühes rabajärvekeses, kus tegelikult jälgisin pingsalt Sarvikpüttide tegemisi. Antud lind tuli pildil peale põhimõtteliselt ise, maandudes samasse järve ja fotosilma vahetuslähedusse :). Vahest veab :).

Klikka pildile, et näha suuremalt:

IMG_0359

Tehniline: ISO800, ava f/6,3, säriaeg 1/800″, Mai 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: