Teistmoodi pildid

Teistmoodi piltideks nimetan selliseid kaadreid, mis on pisut imelikud, kohati kummalised ja väikse kiiksuga. Kas siis linnu/looma naljakad kehahoiakud või muu käitumine, mis õigel ajahetkel mälukaardile salvestatud. Ka tänane luik mahub siia kategooriasse, just oma veidra poosiga. Tegelikkuses oli Luik end just kasimas ja mingil hetkel oli ta siis sellises naljakas poosis, nagu oleks luigel pea hoopis tagaosas :). Vahest peab selliseid kiiksuga pilte teistele ka näitama, kohati on need tavapärasematest lausa tükk maad paremad :).

Klikka pildile, et näha suuremalt:

IMG_0012

Tehniline: ISO1600, ava f/7,1, säri 1/400″, rannal lamades, Mai algus 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: