Kelmikas haigur

Lindude “jahile” minnes valid ikka selle kõige magusama koha, kus külg maha visata. Sätid end selliselt, et kui lind õigesse kohta tuleb, on ta automaatselt kaunil ja ühtlasel taustal. Kohati maanduvad linnud siiski valesse kohta. Ka tänasel pildil olev isend maandus mu kõrval asetsevale kivile, mis asus mulle väga lähedal, ning millega ma arvestanud polnud. Ehk võttenurk oli selgelt liiga madal sellise koha jaoks. Lasin linnul siiski omi asju ajada ning püüdsin pildile pisut teistsugusemaid momente, kui tavapäraselt näha võiksime. Põnevam poos vahest kompenseerib igava võitu tausta. Juuli 2014

IMG_0165

Tehniline: ISO400, ava f/6,3, säriaeg 1/500″, rannal lamades

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: