Vesipüks

Eilses uudistevoos võis näha mitmeid ülesvõtteid keeristest vee kohal ehk vesipüksist.Õnneks olin ka mina pealelõunasel ajal mere ääres toimetamas ning sain esmakordselt selle võimsa loodusnähtuse tunnistajaks. Pilt tehtud Tallinnas suunaga lääne poole. Tegu ilmselt sama vesipüksiga, mida eile Suurupi kandis päris lähedalt nähti. Erinevaid keerise algeid oli üleval pilvedes veelgi, kuid need kahjuks veeni ei ulatanud.Sel aastal on nendest eriti palju juttu ja pilte olnud, loodetavasti näitavad nad end huvilistele veelgi :). Pildi alaosa on atmosfäri virvendamise tõttu arusaamatu, kuid seal on Kormoranid, kes kividel istuvad.

IMG_0031

Tehniline: ISO400, ava f/6,3, säriaeg 1/2000″, statiivilt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: