Vihitajad

Vihitajate maadejagamist on kõrvalt tore vaadelda. Need väiksed linnud siblivad mööda rannikuäärt ning otsivad kivide ja adru vahel söögipoolist. Olgugi, et nad tatsavad kohati kümneid meetreid ühele ja teisele poole, minnakse vahel ka teise linnu territooriumile. Seepeale tullakse loomulikult pahandama ja hoiatama, lind tõstab ühe oma tiiva püstloodis üles mida saadab ka häälitsemine. Tark eksinu lahkub sellise hoiatuse peale, kuid kui hoiatusele ei järgne taganemist, läheb madinaks. Kui hoiatust on veel lihtne pildile püüda, siis madistamise pilte kahjuks mu pildipangas tänasel hetkel veel pole. Nad on väga vilkad tegelased ning kehvades valgustingimustes on omad tehnilised piirangud mis terava pildi saamist tihtipeale pärsivad :).

Klikka pildile, et näha suuremalt:

IMG_0458

Tehniline: ISO800, f/7,1, säri 1/1000″, maas lamades

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: