Lembehetk

Eile sai sõber TQNN-iga koos tatsatud mere ääres maha ca 8km. Ilm oli fantastiliselt kevadine ja soe. Kohtasime paljusid liinnuliike, suutsin kokku lugeda 32 liiki, kellest enamik said ka pildiks jäädvustatud. Sai kohatud ka kuskil 15 nastikut, kes sooja päikese kätte peesitama olid tulnud. Hommikul lipsas ka üks rebane silma alt läbi :). Väga põnev päev oli, natuke haiged lihased annavad sellest retkest siiani veel tunda :).
Ka tänane näidatav pilt sai tehtud eile. Õnnestus siis esimest korda ära näha, kuidas kühmnokk- luige paarike oma armastust väljendas. Küll keerati kaelad üksteise ümber, küll liigutati sünkroonis pead, küll pandi nokad kokku. Kauneim lembehetk siis täna näitamiseks.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

image

Tehniline: 600mm, f/7,1, ISO400, säri 1/2000″

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: