Sõprade kogunemine

Tundub, et sel aastal meri tervenisti enam jäässe ei lähegi. Ilmad on olnud soojemapoolsed ning kõva pakane ja suured miinuskraadid pole kestnud väga kaua. Iseenesest on see tore uudis kõikidele veelindudele, kes talve meil veedavad. Luikedel on seeläbi ka lihtsam sel talvel, saavad kenasti toitu kätte madalast veest. Ega praegu mere ääres rohkemat näegi, kui luikesid, sõtkaid ja jääkosklaid. Tänane pilt momendist, kus näha, kuidas eri liigid koos toimetavad ning väga sõbralikult üksteisesse suhtuvad :). Pildil siis luiged emase sõtkaga.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: