Halb ajastus

2011 sügisel, ühel tormisel päeval, püüdsin lähedale hiilida kormoranidele. Vaatlesin neid terve hommik ja selle aja jooksul sai tehtud nii mõnigi klõps nendest lindudest. Üheks vingemaks peangi vast tänast pilti, kus tabasin kormorani maandumas vette täpselt ühe murduva laine ette :). Enda hinnangul võis olla laine selline 1m kõrgune. Päris otse ta selle murdlainega pähe ei saanud, jõudis enne ära murduda. Kuid imestasin seda, millise mängleva kergusega ta sellest vahuhunnikust üle sai…merelindude värk :). Eks ollakse igasuguse tormiga harjunud.

Klikka pildile, et näha seda hetke suuremalt:

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: