Puukoristaja maas

Puukoristajaid eriti maas ei kohta. Siiski mõni aeg tagasi olin ühe söödaplatsi juures ning jälgisin väikeste lindude toimetamist. Puukoristajad on söögimajades kunnid, ehk kui nemad kohale lendavad, on plats muudest tihastest puhas :). Kuni ta seal tegutseb, ega ta eriti teisi lindusid lähedale ei lase, vahivad kõrvalolevatel okstel. Selles osas on nad üsna riiakad. Aga üks puukoristaja tassis majakesest sihvkasid ühe puutüve juurde maha, ilmselt kogus halvemateks päevadeks :). Sinna ma ennast ka pikali viskasin ning pildi maas toimetavast puukoristajast tegin. Loomulikult avastasid tihased ka peagi “kahtlase” koha ning mõne aja pärast olid tagavarad ära söödud… Elu looduses on karm.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: